Skip to content

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu
Menu

Oblikovanje in načrtovanje kontejnerjev

Oblikovanje in načrtovanje kontejnerjev
Oblikovanje oz. načrtovanje kontejnerske zgradbe je kompleksen proces, ki ga lahko na kratko opredelimo kot reševanje strankinih problemov z najboljšo funkcionalno obliko.

Potrebe vsake stranke so drugačne, ekipa Mobilbox pa poskuša organizirati strukturo dela v skladu s shemo, razvito skozi leta.

  • Priprava funkcionalne risbe kontejnerskega objekta
  • Urejanje podrobnosti podane ponudbe skupaj s kupcem
  • Podpis pogodbe za nakup ali najem kontejnerjev
  • Dostava in montaža modularne zgradbe

Izgradnja pametne pisarne s kontejnerskimi moduli je izziv. Zveni neverjetno? Ekipa Mobilbox na inovativen način izvaja takšna opravila že mnogo let po vsem svetu.

Zahvaljujoč mobilnim rešitvam Mobilbox ustvari pisarniške prostore hitro in v skladu z individualnimi potrebami svojih strank. Združljivost posameznih kontejnerjev in mobilni panelni sistem – izmenljive stene v kontejnerjih, konstrukcija, podaljšanje ali zamenjava predhodno urejenega interjerja omogočajo preprosto in hitro izvedbo. Mobilnost in združljivost modularnih rešitev omogočata selitev celotne zgradbe na novo lokacijo, če bi to bilo potrebno. Kontejnerska gradnja je izjemno raznolika in prilagodljiva in je celo brez konkurence glede časa od zamisli do izvedbe, v katerem so takšne zgradbe pripravljene za uporabo oz. v katerem so takšni prostori za zaposlene ali stranke na voljo.

Oblikovanje in načrtovanje kontejnerjev
Oblikovanje in načrtovanje kontejnerjev

Realizirani projekti

PIŠITE NAM

Za informacije o cenah kontejnerjev in dodatne opreme oz. pripomočkov nam, prosimo, pišite preko spodnjega obrazca.